Τυλιγμένο στη λαδόκολλα, στην περίπτωση που δεν σουβλίσετε

Υλικά


3 αρνίσια έντερα
2 συκωταριές (με τα γλυκάδια)
Χυμό από 2 λεμόνια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
Ξύδι
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλύντε πολύ καλά τα εντεράκια μέσα- έξω και τοποθετήστε τα σε μία λεκάνη με ξύδι και αλάτι. Αφήστε τα για λίγη ώρα, ξεπλύνετε και ξαναπλύνετε πολύ καλά. Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με το χυμό λεμόνι και βάλτε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
Βήμα 2
Πλύντε πολύ καλά τις συκωταριές και τα γλυκάδια και κόψτε σε μικρά κομμάτια. Τοποθετήστε σε ένα μπολ, προσθέστε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατέψτε καλά. Βάλτε στο ψυγείο για λίγη ώρα.
Βήμα 3
Περάστε τα κομμάτια της συκωταριάς από μια μικρή σούβλα εναλλάξ και τυλίξτε με τα εντεράκια, σφίγγοντας καλά.
Βήμα 4
Τυλίξτε το κοκορετσάκι σας μια λαδόκολλα σφιχτά και ψήστε στους 200 βαθμούς για περίπου 40- 45 λεπτά.

Πηγή: newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη