Δροσερή επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού
250 γρ. τυρί κρέμα, μαλακωμένο
1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
900 γρ. κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
900 γρ. πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
3 κ. σ. καστανή ζάχαρη
3 κ. σ. ψιλοκομμένα πεκάν
1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα
1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη
2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
900 γρ. κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
900 γρ. πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
3 κ. σ. καστανή ζάχαρη
3 κ. σ. ψιλοκομμένα πεκάν
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, την ξινή κρέμα, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Βήμα 2
Προσθέστε τα σταφύλια και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθούν καλά από το μείγμα.
Βήμα 3
Μεταφέρετε σε μία σαλατιέρα, καλύψτε και τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με καστανή ζάχαρη και πεκάν λίγο πριν το σερβίρισμα.
newsbeast.gr