Εναλλακτική πρόταση με λουκάνικο, φέτα και αβοκάντο
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα.
Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.
1 χωριάτικο λουκάνικο σε κιμά
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
4 πίτες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι
2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
4 πίτες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 μέτριο αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
1/2 φλ. τσαγιού φέτα θρυμματισμένη
1 μικρό αγγούρι κομμένο σε φέτες
1/2 φλ. τσαγιού τζατζίκι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε το λουκάνικο και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 6-8 λεπτά.
Εν τω μεταξύ, τοποθετήστε τις πίτες σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήστε για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν.
Τοποθετήστε το μείγμα με το λουκάνικο στις πίτες ομοιόμορφα και γαρνίρετε με τις ντομάτες, το αβοκάντο και τη φέτα.
Ψήστε για επιπλέον 3- 4 λεπτά, γαρνίρετε με τις φέτες αγγούρι και «ραντίστε» με το τζατζίκι.
φωτο από newsbeast.gr
newsbeast.gr