Γρήγορα και χωρίς κόπο!

Υλικά:

4 αυγά, μεσαία

450 ml γάλα

200 ml σπορέλαιο

330 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

270 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

2 κ.γ. baking powder

400 γρ. φέτα

Μαύρο πιπέρι

2-3 κ.σ. σουσάμι

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα αυγά, το σπορέλαιο και το γάλα και χτυπάμε με τη βοήθεια ενός αυγοδάρτη.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το αλεύρι και το baking powder. Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Σπάμε σε μικρότερα κομμάτια τη φέτα με τα χέρια μας και την προσθέτουμε μαζί με το λίγο μαύρο πιπέρι στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά με μια σπάτουλα.

Αλευρωβουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 25 εκ. και αδειάζουμε το μείγμα. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.

Απομακρύνομε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε.


Πηγή

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Νεότερη Παλαιότερη