Συνταγή για τα πιο απολαυστικά scrambled eggs που έχετε δοκιμάσει!

Υλικά


2 κουταλιές της σούπας κολοκυθόσποροι
2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
100 γρ. σπανάκι
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
½ κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
½ κουταλάκι του γλυκού κάρυ
4 αυγά, χτυπημένα
150 γραμμάρια καπνιστού σολομού
τοστ για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Καβουρδίστε τους κολοκυθόσπορους σε δυνατή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να σκάνε και μεταφέρετε τους σε ένα πιάτο.

Προσθέστε το λάδι στο τηγάνι μαζί με το σπανάκι, την ντομάτα και το σκόρδο. Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και στη συνέχεια προσθέστε τον κουρκουμά, το κάρυ και τα αυγά. Χτυπήστε τα αυγά σε μέτρια φωτιά – αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά πριν στεγνώσουν.

Σερβίρετε με το σολομό, πάνω σε ψωμί του τοστ αν θέλετε.



Πηγή

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη