Το παν στη διάρκεια ενός ταξιδιού και δη αεροπορικού, είναι η άνεση. Και όλοι επιλέγουμε άνετα ρούχα που δεν θα δυσκολέψουν της ζωής μας, 30 και βάλε χιλιάδες πόδια πάνω από τη γη.

Συνήθως, οι περισσότεροι επιλέγουν στις πτήσεις τους φόρμες, κολάν άνετα μπλουζάκια και κυρίως αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, υπάρχει ένα ρούχο ή μάλλον ένα υλικό που είναι επικίνδυνο και σύμφωνα με μία αεροσυνοδό, θα πρέπει να το αποφεύγετε στα αεροπορικά ταξίδια.

Σύμφωνα με την Chistine Negroni, αεροσυνοδός και συγγραφέας, το αθλητικό lycra κολάν μπορεί να γίνει επικίνδυνο, αν δεν γνωρίζουμε από ποια υλικά είναι φτιαγμένο. «Όλοι φορούν κολάν και παντελόνια γιόγκα στα αεροπλάνα, αλλά εγώ αποφεύγω όλες τις τεχνητές ίνες», δήλωσε στη Daily, η αεροσυνοδός.

Ο λόγος; «Σε περίπτωση πυρκαγιάς στην καμπίνα, είναι πιο πιθανό να καούν και να κολλήσουν πάνω στο δέρμα». Η ίδια επιλέγει κυρίως, βαμβακερά υφάσματα. «Θα συμβούλευα να φοράτε βαμβακερά ρούχα ή οτιδήποτε είναι φτιαγμένο από φυσικές ίνες».

Επίσης, τονίζει πως πρέπει να αποφεύγουμε και τα σορτς στην πτήση, επειδή τα καθίσματα δεν καθαρίζονται πολύ συχνά και υπάρχουν σε αυτά πολλά μικρόβια.

newsbeast.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη