Ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών, σχολιάζοντας το κλείσιμο του Instagram στην Τουρκία, έκανε tag τον Ερντογάν και τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, αναφέροντας:

«Ο Ερντογάν καταστρέφει το τουρκικό κράτος, το οποίο έχει τεράστιες επιστημονικές, πολιτιστικές, τεχνολογικές και οικονομικές δυνατότητες. Διαβρώνει την κληρονομιά του Ατατούρκ. Ας ελπίσουμε για καλύτερες μέρες».Η αντίδραση της Τουρκίας

Ο διευθυντής Επικοινωνίας της τουρκικής κυβέρνησης, Φαχρετίν Αλτούν, απάντησε με έντονο ύφος: «Κοίτα εδώ, δολοφόνε ψυχικά άρρωστε! Όσο πιάνεις το όνομα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο βρώμικο στόμα σου, που ρουφάει αίμα αθώων, θα συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε περισσότερο και να στεκόμαστε δίπλα του πιο αποφασιστικά. Ούτε ο πρόεδρος μας, ούτε η χώρα μας μπορούν να μάθουν τίποτα από τους δολοφόνους! Οπωσδήποτε μια μέρα, θα λογοδοτήσετε για αυτήν την επαίσχυντη γενοκτονία που διαπράξατε».

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: rthess.gr


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη