Υλικά

Για 6 μερίδες
4 ροδάκινα ώριμα (κομμένα σε λεπτές φέτες)
750 ml λευκό κρασί
220 ml φρέσκο ​​χυμό ροδάκινου
110 ml σναπ ροδάκινου
220 ml ανθρακούχο νερό

Για τη γαρνιτούρα
φρέσκο ​​δυόσμο
2 ροδάκινα σε φέτες

Διαδικασία

Τοποθετούμε τα κομμένα ροδάκινα σε μια μεγάλη κανάτα. Προσθέτουμε το λευκό κρασί, το χυμό ροδάκινου και το σναπ και ανακατεύουμε. Παγώνουμε τη sangria στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 έως 2 ώρες και για έως 24 ώρες. Προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρουμε έχοντας γεμίσει το ποτήρι μας με πάγο και φέτες ροδάκινου και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι μέντας.

Tips

Αυτή η συνταγή απολαμβάνετε καλύτερα μέσα σε 24 ώρες.
Φροντίζουμε να προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό πάντα στο τέλος και ποτέ μαζί με το κρασί.

ΠΗΓΗ: cantina.protothema.gr



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη