Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ κουκουλοφόρων σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το πρωί, στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Μαυροκορδάτου, κοντά στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και εξελίχθηκε σε κυνηγητό με πετροπόλεμο και ρίψεις αντικειμένων, το οποίο επεκτάθηκε μέχρι την οδό Πολυμέρη και τους γύρω δρόμους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σύγκρουση ξέσπασε όταν ένας νεαρός με μαύρα ρούχα και κουκούλα εμφανίστηκε στην περιοχή, κρατώντας ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους περίπου ενός μέτρου. Ο νεαρός φέρεται να είχε προηγουμένως προκαλέσει ζημιές σε επιχείρηση στη Μαυροκορδάτου και συνοδευόταν από δύο ακόμα άτομα που κινούνταν με δίκυκλο.

Το επεισόδιο κορυφώθηκε όταν, φτάνοντας στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα, επίσης ντυμένα στα μαύρα, που άρχισαν να τον καταδιώκουν. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι επιτιθέμενοι εκτόξευσαν πέτρες, ξύλα και καρέκλες από τις καφετέριες της περιοχής προς τον νεαρό, ο οποίος προσπαθούσε να διαφύγει τρέχοντας.

Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε στους γύρω δρόμους, μέχρι που ο νεαρός κατάφερε να φτάσει στην οδό Πολυμέρη. Παρά την ειδοποίηση της αστυνομίας από αυτόπτες μάρτυρες, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί συλλήψεις ή προσαγωγές. Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό και αναζητούν τους εμπλεκόμενους.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: thenewspaper.gr



Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Νεότερη Παλαιότερη