Δεν έχει ίχνος ζύμης, σχεδόν τίποτα παχυντικό και μπορείτε να την φάτε για βράδυ. Η νέα αυτή εκδοχή της πίτσας είναι το τελευταίο trend στις συνταγές πίτσας και .....Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο....Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο.....Ρίξτε λάδι σε ένα τηγάνι με βάθος και ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά. 

Προσθέστε το κοτόπουλο και μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά από την κάθε μεριά. Βγάλτε το κοτόπουλο και βάλτε το στην άκρη.

Ρίξτε στο τηγάνι το σκόρδο και μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά. Προσθέστε τα ντοματίνια, το βασιλικό, τη ρίγανη, το μαϊντανό και το κόκκινο πιπέρι. Αλατοπιπερώστε.

Μόλις βράσει η σάλτσα χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τη σάλτσα σας να δέσει για 15-20 λεπτά ανακατέβοντας που και που.

Ρίξτε και το κοτόπουλο στο τηγάνι.

Προσθέστε από πάνω τα mini πεπερόνι και την μοτσαρέλα.

Βάλτε την «πίτσα» σας στον φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Βγάλτε την και σερβίρετε αμέσως γαρνίροντας με φύλλα βασιλικού, αν θέλετε.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτήν την αμερικάνικη συνταγή είναι:

4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο
αλάτι και πιπέρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1 κονσέρβα ντοματίνια
1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
1/2 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. μαϊντανό
1/2 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
1/4 φλ. mini πεπερόνι
1/4 φλ. φύλλα βασιλικού


أحدث أقدم