10 λεπτά Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
5 σκελίδες σκόρδο
1 κρόκο αυγού
1 πατάτα βρασμένη
Mισό λεμόνι
250 γρ. ελαιόλαδο
Aλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα, προσθέτουμε διαδοχικά τη ζεστή πατάτα και τον κρόκο, χτυπώντας συνέχεια στο γουδί κι τέλος ρίχνουμε λίγο-λίγο το λάδι και το λεμόνι.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Tromaktiko