Από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη

Χρόνος Προετοιμασίας
2 Λεπτά

Μερίδες
5

Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο

Υλικά

1 γιαούρτι
1 ώριμη μπανάνα
2 κ.σ μέλι

Εκτέλεση

Σε ένα μούλτι, βάζουμε όλα μας τα υλικά και τα πολτοποιούμε καλά (αν έχετε ραβδομπλέντερ μπορείτε και με αυτό ).
Έπειτα, παίρνουμε τις φόρμες για παγωτό ξυλάκι, τις γεμίζουμε και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4 ώρες τουλάχιστον.
Αφού τα παγωτά μας παγώσουν καλά, τα ξεφορμάρουμε ζεσταίνοντας ελαφρώς με τα χέρια μας τις φόρμες.
Γαρνίρουμε προαιρετικά με λιωμένη κλασική κουβερτούρα.

Πηγή: govastileto.gr
أحدث أقدم