Για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων

Υλικά

1 λουκάνικο, μόνο τον κιμά του
2 κ. σ. πιπεριές τσιπότλε
4 τορτίγιες καλαμποκιού
2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με τις πιπεριές τσιπότλε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το μείγμα με το λουκάνικο για 5- 7 λεπτά.
Βήμα 3
Μεταφέρετε το λουκάνικο σε ένα πιάτο, αφήνοντας το λίπος στο τηγάνι.
Βήμα 4
Ζεστάνετε τις τοργίγιες στο ίδιο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 5
Τοποθετήστε δύο τορτίγιες τη μία πάνω στην άλλη για κάθε τάκος.
Βήμα 6
Γεμίστε με το λουκάνικο και γαρνίρετε με το κρεμμύδι και τον κόλιανδρο.

Πηγή: newsbeast.gr
أحدث أقدم