Έτοιμη σε λίγη ώρα

Υλικά

200 γρ. ανάλατο βούτυρο μαλακό
200 γρ. καστανή ζάχαρη
1 μεγάλο αβγό
1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Χτυπήστε το βούτυρο με ένα μίξερ χειρός μέχρι να μαλακώσει και να αποκτήσει κρεμώδη υφή.
Βήμα 2
Προσθέστε τη ζάχαρη, το αβγό και το εκύχλισμα βανίλιας και στο τέλος το αλεύρι, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Βήμα 3
Απλώστε τη ζύμη σε μία καθαρή επιφάνεια, ανοίξτε με τη βοήθεια ενός πλάστη και κόψτε σε σχέδια της επιλογής σας με τα ειδικά κουπάτ.
Βήμα 4
Τοποθετήστε τα μπισκότα στο ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8- 10 λεπτά, μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρυσαφένια απόχρωση.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσουν για 5 λεπτά και απολαύστε

Πηγή: newsbeast.gr
أحدث أقدم