Νόστιμο σνακ για όλη την οικογένεια
1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
1/2 φλ. τσαγιού μαργαρίνη
1 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
2 αβγά
1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. τζίντζερ
1 φλ. τσαγιού βρώμη
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρυσταλλικό τζίντζερ
1/2 φλ. τσαγιού μαργαρίνη
1 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική
2 αβγά
1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
1 κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. τζίντζερ
1 φλ. τσαγιού βρώμη
1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρυσταλλικό τζίντζερ
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το βούτυρο με τη μαργαρίνη, την κρυσταλλική και την καστανή ζάχαρη.
Βήμα 3
Προσθέστε τα αβγά, το φυστικοβούτυρο και τη βανίλια και ανακατέψτε.
Βήμα 4
Σε ένα άλλο μπολ συνδυάστε το αλεύρι, με τη μαγειρική σόδα, το αλάτι και το ψιλοκομμένο τζίντζερ και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Προσθέστε στο μείγμα με τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η ζύμη.
Βήμα 6
Με ένα κουτάλι τοποθετήστε μικρά βουναλάκια ζύμης σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για 10- 12 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι τα μπισκότα σας να πάρουν χρώμα.
newsbeast.gr