Εύκολη και νόστιμη συνταγή

Υλικά

100 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας
1 κ. γλ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
50 γρ. σπανάκι
75 γρ. τυρί κρέμα
Ξύσμα και χυμό από 1/2 λεμονιού
75 γρ. καπνιστός σολομός, κομμένος σε φέτες
Λίγο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Βήμα 2

Ταυτόχρονα, ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και μαγειρέψτε το σκόρδο για 1- 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε το σπανάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι να μαραθεί. Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το ξύσμα και το χυμό μεμονιού και λίγο μαύρο πιπέρι.

Βήμα 3

Σουρώστε τα ζυμαρικά, αλλά κρατήστε μερικές κουταλιές από το νερό τους.

Βήμα 4

Προσθέστε τον σολομό, τον βασιλικό και τα ζυμαρικά στη σάλτσα, μαζί με το νερό. Ανακατέψτε και αλατοπιπερώστε, ανάλογα με τη γεύση, πριν σερβίρετε.

newsbeast.gr
أحدث أقدم