Θρεπτική επιλογή, έτοιμη σε λίγα λεπτά

Υλικά

3 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
1 κ. σ. κορν φλάουρ
1/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
1/2 σκελίδα σκόρδο
3 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
1 φλ. τσαγιού μπρόκολο, ψιλοκομμένο
1 μπαγκέτα

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε μέτρια φωτιά, ανακατέψτε το τυρί με το κορν φλάουρ και το πιπέρι καγιέν.

Βήμα 2

Μόλις λιώσει, προσθέστε σιγά- σιγά το σκόρδο, το γάλα και το ζωμό κοτόπουλου.

Βήμα 3

Προσθέστε το ψιλοκομμένο μπρόκολο και αφήστε το να σιγοβράσει περίπου 5 λεπτά.

Βήμα 4

Κόψτε την μπαγκέτα σε φέτες, καλύψτε με τριμμένο τσένταρ και ψήστε για 3 λεπτά.

Βήμα 5

Σερβίρετε τη σούπα και συνοδέψτε με το ψημένο ψωμί με τσένταρ.


newsbeast.gr
أحدث أقدم