Κερδίζει τις εντυπώσεις και ξετρελαίνει με τη γεύση της!
Υλικά:
5-6 σύκα ώριμα
1 ματσάκι ρόκα
150 γρ. καρυδόψιχα
80 γρ. λευκό τυρί της αρεσκείας σας
αλάτι, πιπέρι, λάδι και λεμόνι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα σύκα, πλένουμε τη ρόκα και τα τοποθετούμε στη σαλατιέρα.
Ανακατεύουμε το λαδολέμονο με το αλατοπίπερο και τα ρίχνουμε κυρίως στην πρασινάδα για να μαλακώσει.
Ρίχνουμε από πάνω τα καρύδια και κουταλιές λευκού μαλακού τυριού.
Ανακατέψτε καλά να πάνε τα υλικά παντού και …καλή σας όρεξη!
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.