Υλικά

120 γρ. σπανάκι, βρασμένο
70 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. γιαούρτι
3 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.

Βήμα 2
Τοποθετήστε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 3
Προσθέστε το σπανάκι, τη φέτα και το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.

Βήμα 4
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτα.

newsbeast.gr

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; 
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

أحدث أقدم