Η τέλεια συνταγή για την ακαταμάχητη λευκή μους σοκολάτα!
Υλικά
300 γρ. λευκή σοκολάτα
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
2 κουταλιές του γλυκού στιγμιαίο καφέ
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί. Ζεσταίνουμε τα 200γρ. κρέμα γάλακτος μαζί με τον καφέ στους 60οC περίπου και τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει (όχι να παγώσει) και ανακατεύουμε πολύ απαλά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος. Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια και γαρνίρουμε με ολόκληρους κόκκους καφέ.
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.