Με σπανάκι, ντοματίνια και κατσικίσιο τυρί.
12 μεγάλα αυγά
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, για γεύση
24 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 φλ. τσαγιού σπανάκι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε λεπτές φέτες
180 γρ. κατσικίσιο τυρί
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, για γεύση
24 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 φλ. τσαγιού σπανάκι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε λεπτές φέτες
180 γρ. κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση
Προσθέστε τα 12 αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε.
Χτυπήστε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
Ψιλοκόψτε το σπανάκι και προσθέστε μια μικρή χούφτα σε κάθε θήκη για μάφιν.
Προσθέστε 4 ντοματίνια και πασπαλίστε με κρεμμυδάκια και κατσικίσιο τυρί.
Γεμίστε με το μείγμα αυγών περίπου κατά 90% και ψήστε στους 180 βαθμούς για 20 έως 25 λεπτά.
Αφήστε τα μάφιν να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα βγάλετε από τις θήκες.