Σπιτική, γευστική, εύκολη και γρήγορη συνταγή!
Υλικά
1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
Κουρκουμάς
Πιπέρι
Αλάτι
Σκόνη σκόρδου
Πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1,5 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας
6 σκληρές τορτίγιες
Για το σερβίρισμα:
Λιωμένο αβοκάντο
Ψιλοκομμένη ντομάτα
Ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνεις το ελαιόλαδο και ρίχνεις τον κιμά.
Προσθέτεις τα μυρωδικά σου.
Στη συνέχεια, ρίχνεις μέσα τον χυμό από ντομάτα και ανακατεύεις να απλωθεί ομοιόμορφα.
Ζεσταίνεις σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αλλάξει χρώμα.
Γεμίζεις το τάκο σου με 2 κουταλιές της σούπας κιμά και σερβίρεις με όποια γαρνιτούρα σου αρέσει.
Πηγή
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους, ουδεμία ευθύνη φέρει το SalonikaPlus.gr, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.